دوشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
زنده نگه‌داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست

حوزه/ حجت الاسلام اسلامی‌تبار با اشاره به اینکه زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست، افزود: خانواده‌های شهدا چشم و چراغ این جامعه هستند و دیدار با خانواده معظم شهدا به مردم و مسئولان برای ادامه مسیر انقلاب و خدمت به مردم امید و انگیزه می‌دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام محمدرضا اسلامی تبار شب گذشته در مراسم یاد بود شهدای محدوده پایگاه بسیج مسجد آیت الله رضوی کاشانی، یکی از ویژگی‌های انسان را احساس بندگی و تعبد و ستایشگری دانست.

امام جمعه موقت کاشان با بیان اینکه خداوند انسان را واجد انفاس متعددی از جمله نفس اماره، نفس لوامه و نفس مطمئنه است، افزود: انسان عاقل، بالغ و رشید همه این انفاس را در وجود خود دارد و هر نفسی یک نوع نقش‌آفرینی دارد.

حجت الاسلام اسلامی تبار در ادامه با اشاره به اینکه زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست، افزود: خانواده‌های شهدا چشم و چراغ این جامعه هستند و دیدار با خانواده معظم شهدا به مردم و مسئولان برای ادامه مسیر انقلاب و خدمت به مردم امید و انگیزه می‌دهد.

امام جمعه موقت کاشان الگوگیری از شهدا و پاسداشت خون آنها برای خدمت صادقانه به مردم و صیانت از کیان جمهوری اسلامی از ضروریات جامعه دانست و تأکید کرد: دیدار با خانواده‌های شهدا محرک خدمتگزاری است.

حجت الاسلام اسلامی تبار با بیان اینکه یکی از وظایف ما در قبال دفاع مقدس ادامه راه شهدا است، گفت: امروز دشمن به دنبال همین کمرنگ کردن ارزش‌ها بین نسل جوان است.

وی با اشاره به اینکه دشمن به دنبال ناامید کردن جوانان ما است، گفت: با ظرفیت جهاد تبیین باید بین مردم و نسل جوان و نوجوان بصیرت افزایی شود و پیشرفت‌های ایران اسلامی را بین نسل امروز تبیین کنند و جانبازان در این عرصه ظرفیتی عظیم هستند.

به گفته وی نباید اجازه داد، پرچمی را که شهدا برافراشته‌اند به زمین بیفتد، بنابراین به وصیت‌نامه شهدا عمل کنیم و راه آنها را ادامه دهیم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha